Polica Dubova

Slovensko / English

Kontakt

Kulturno-umetniško društvo Pólice Dubove

Vnanje Gorice, Nova pot 142
SI-1351 Brezovica pri Ljubljani
E-naslov: drustvo {afna} policadubova.org
Tel.: 031 571 541
Matična št.: 2326035, davčna št.: 85148202 (nismo zavezanec za DDV)

Predsednica društva: Tatjana Jamnik

Nenaročenih rokopisov žal ne sprejemamo.

KUD Police Dubove ima status društva v javnem interesu. Kot posameznik ga lahko podprete z namenitvijo donacije iz dela dohodnine (gl. navodila).

Vstop v spletno knjigarno » 

Naše knjige lahko ocenjujete na portalu Goodreads.
Naše knjižne novosti in dogodke lahko spremljate na Facebooku.

Naročite se na e-novice

Da bomo e-novice lahko kar se da prilagodili vašim potrebam, smo naročnike e-novic razdelili v tri skupine. Prosimo, izberite skupino, ki vam najbolj ustreza:

Varovanje osebnih podatkov, zbranih za namen pošiljanja e-obvestil

E-obvestila pošiljamo prek platforme MailChimp, ki zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov. Več o varovanju osebnih podatkov na platformi MailChimp »

1. Katere podatke zbiramo 

Zbiramo osebne podatke, ki jih vpišete v polja obrazca za prijavo na naše e-novice (npr. e-naslov, ime in priimek). Te podatke lahko naknadno urejate na povezavi, ki jo najdete na dnu vsakega našega e-obvestila. 

Ko se vpišete na seznam prejemnikov e-novic, se zabeleži IP-naslov računalnika, s katerega ste se prijavili. Kadar se odzovete na prejeto e-obvestilo (z ogledom sporočila ali s klikom na povezavo), pa se lahko zabeležijo tudi podatki o vaši napravi in odzivu na e-obvestilo (čas odpiranja obvestila in čas klikov na povezave). MailChimp za sledenje teh podatkov uporablja piškotke. Več o piškotkih » 

2. Namen zbiranja podatkov

Podatke zbiramo z namenom pošiljanja e-novic. Analiza podatkov o vašem odzivu (odpiranje in kliki) nam pomaga, da lahko njihovo vsebino prilagodimo vašim preferencam.

3. Koliko časa hranimo podatke

Podatke hranimo, dokler naša e-obvestila prebirate. Ko se odjavite s seznama prejemnikov e-obvestil, se vaši podatki izbrišejo, razen če je njihovo hranjenje za določeno časovno obdobje obvezno zaradi zadostitve drugim zakonskim predpisom.

4. Kako lahko soglasje prekličete

Če si boste premislili oz. ne boste več želeli prejemati naših e-novic, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki jo najdete na dnu vsakega našega e-obvestila, ali tako, da nam pišete na e-naslov drustvo{afna}policadubova.org. 

5. Vaših osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo delili s tretjimi osebami.

www.policadubova.org © 2011